Producten

Wij werken met professionele producten waar we zelf 100% achterstaan. Dit kunnen producten zijn van verschillende merken, waar wij vervolgens de beste en fijn geprijsde producten uithalen. Laat bij het maken van een afspraak weten welk product je wilt hebben. Wij nemen het graag voor je mee. En afrekenen kan bij ons met pin.

Moisture kick spray conditioner

Heerlijke leave in conditioner! Ontwart normaal tot droog of krullend haar en zorgt voor de essentiële hydratatie. Brengt het vochtgehalte van het haar weer in balans. Super fijn ook om te gebruiken bij kinderen. Kinderen vinden haren kammen meestal niet zo fijn, maar met deze spray wordt het haar makkelijk kambaar zonder het haar vet of zwaar te maken. De flacon goed schudden om de twee fasen te mengen, daarna op het handdoekdroge haar sprayen. Het haar kammen en niet uitspoelen.
€14,50

producten

Osis smooth polish serum

Hele fijne serum. Het haar voelt fluweel zacht aan en krijgt een prachtige glans. Beschermt tegen hitte van eventuele styling tools. Geschikt voor elk haartype en je hebt er maar een druppel van nodig voor het gewenste resultaat. Klein druppel verdelen over je handpalm en in droog haar door de lengtes stijlen.

€14,50

Vines Vintage Texturising Cream

Hele fijne fiber wax voor mannen! Vines Vintage Texturising Cream geeft een lichte en soepele textuur, een langdurige fixatie vooreen ontspannen en natuurlijke uitstraling. Of je nou een strak kapsel wilt maken of juist nonchlant dit product leent zich perfect voor alle stijlen. Verrijkt met Carnaubawas, Breng een kleine hoeveelheid tussen de palmen en breng in droog haar om je stijl te creëren.
€11,50

 

Comair Pneumatische borstel Klein

Ideaal voor kinderen in klein formaat. Haalt alle klitten uit het haar zonder dat het trekt en het haar beschadigd. Gebruik in combinatie met de leave in conditioner voor het beste resultaat.

€10,00