Kapper aan huis

Heb je geen tijd om naar de kapper te gaan? Of wil je gewoon het gemak & luxe ervaren van een kapper aan huis? De Rollende Kappers komen graag bij je langs, waar en wanneer het jou uitkomt!

Wij zijn gespecialiseerd in knippen voor zowel mannen als vrouwen en hebben ervaring met verschillende haarstijlen. Wij zijn altijd up to date wat betreft de laatste trends en haartechnieken. Wij luisteren naar jouw wensen en en kijken wat het best bij jou past.

Een kapper aan huis boek je al voor €39,50 per knipbeurt.

Wij nemen alle benodigde spullen mee en maken het haar nat met een waterspuit. Het is fijn als het haar schoon is, het liefst op de dag zelf of een dag van te voren even wassen voor het beste resultaat.

Boek één van onze kapsters

Heb je geen voorkeur? Of wil je zo snel mogelijk een afspraak maken? Kies dan een willekeurige kapster en klik in het boekingssysteem op ‘geen voorkeur’ om te zien wanneer de eerste mogelijk is.

 

Wat ze over ons zeggen

Edward Hoohenkerk

“‘Prima ervaring, keurig geknipt. Zelf je agenda bepalen en nog lekker thuis ook met eigen muziek en relaxed sfeertje. Volgende keer weer!’”

Mark Meulenman

“‘Keurig op tijd... loeisnel... uitstekend... prettig... over 2 maanden weer!’”

Anne Otten

“‘Het is gewoon zo fijn dat jullie thuis kunnen komen bij mij en dat het niet lang duurt om een afspraak in te plannen! Ik ben blij en raad jullie met regelmaat aan :-)’”

Lonneke de Langen

“‘Leuk, gezellig en erg goed voor de eerste keer. We zijn allebei erg tevreden:)’”

Wouter Vroege

“‘Goed en snel!’”

Yu_la Terwee

“‘Superaardige meiden! Snelle en goede service! Prijs/kwaliteit TOP!’”

Ellen Eeftink

“‘Fijn dat het zo last-minute nog kon!' ”

Anne Vinkenoog

“‘Super handig dat jullie thuis komen en goed geknipt!’”

Frans Knappen

“‘Lekker snel en goed geknipt :)’”

De Rollende kappers knipt en styled op locatie,
waar en wanneer het jou uitkomt.