Onze kapsters

Werkzaam in Amsterdam

Elleke

Kapster

Elleke is spontaan,vriendelijk en creatief. Zij wordt blij van dit vak, met haarstyling bezig zijn is echt haar passie. Al van jongs af aan wist zij wat ze wilde worden. Zij is dan dan ook al sinds 2004 werkzaam als kapster en zou niets anders willen.

‘Ik loop pas de deur uit als de klant 100% tevreden is met het eindresultaat.’

Sakina

Kapster

Sakina is creatief, ondernemend, spontaan en laat de klanten op hun gemak voelen.

'Mijn grootste passie is het knippen van haar en alles wat daarbij hoort. Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden en die droom is uitgekomen. Ik heb in meerdere salons gewerkt met heel veel plezier en daardoor heel veel ervaring opgedaan.
Het belangrijkste in dit vak is dan ook goed luisteren naar de wensen van de klant, een passend advies geven om vervolgens de klant een beleving te kunnen geven, zodat zij 100% tevreden zijn.'

Lotte

Kapster Amsterdam

Lotte is gedreven en doelgericht.

‘Van nature ben ik sociaal en maak ik makkelijk contact. Ik kan goed luisteren naar mensen, maar ik kan ook gezelligheid en warmte creëren’

Als Lotte ergens in gelooft dan gaat ze er helemaal voor. Ze heeft geen negen tot vijf mentaliteit, want service en er zijn voor de klanten is niet in tijd te vangen. De klant staat centraal.

‘Knippen is mijn specialiteit en een grote passie!’

Charlotte

Kapster

Kapster

Charlotte is spontaan, creatief, entausiast en ondernemend persoon. Haar grootste passie is met haar bezig te zijn.

'Ik heb in meerdere salons gewerkt en 4,5 jaar op een cruiseschip knippend de wereld rond gevaren'

Werkzaam in Haarlem

Charlotte

Kapter

Werkzaam in Den-haag

Sylvia

Kapster

Sylvia is al vanaf dat zij zich kan herinneren gefocust op haarstyling. Het was dan ook geen verrassing dat zij gekozen heeft voor het leukste vak van de wereld; het kappersvak.

'Al ruim 30 jaar weet ik mijn klanten te trakteren op mooi haar. Ik luisteren goed naar wat de wens van de klant is, dat vind ik een pre, op deze manier komen we tot een mooi eindresultaat.'

Sylvia is gespecialiseerd in Knippen, Haarstyling & Make-up

Onze haarstylisten & visagisten

Werkzaam in heel Nederland

Rebecca

Haarstylist & visagist

Regio Noord Holland

Rebecca is een enthousiaste en geduldige hairstylist en visagist, die het liefst de natuurlijke schoonheid van klanten benadrukt.
Zij houdt van de diversiteit wat dit werk te bieden heeft. Zoals het werken voor modeshows, fotoshoots en het mooi maken van bruidjes.

‘De verschillende opdrachten en het ontmoeten van nieuwe mensen is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.’

Pamela

Haarstylist & visagist

Regio Noord Holland

Pamela is enthousiast, reislustig en leergierig. Zij doet voornamelijk haarstyling en visagie voor fotoshoots, bruiden, reclamecampagnes en modeshows. Elke dag dat zij dit werk kan en mag doen is voor haar genieten.

‘Een bruid dat geluk uitstraalt als ze in de spiegel kijkt naar haar kapsel en make-up, daar doe ik het voor. Prachtig!’

Gwen

Haarstylist & visagist

Regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel

Gwen Döring is een enthousiaste freelance professional in uiterlijke vormgeving en verzorging. Nu wil ze graag de mouwen wat verder opstropen om meer mensen die ene onvergetelijke look te bezorgen.

Bij het stylen zoek ik altijd de harmonie op tussen het innerlijke en het uiterlijke.Dat is pure schoonheid voor mij, het evenwicht. Het brengt mij daarom ook zo veel plezier en vreugde om dan iemand totaal te zien stralen! Elk persoon is uniek en elke wens is bijzonder. Het is prachtig om zulks werk te kunnen doen!''

Bianca

Haarstylist & visagist

Regio Utrecht

Bianca Oostveen is een vrolijke freelance visagist en hairstylist.

'Van jongs af aan vond ik het al erg leuk om vriendinnen of familie op te maken of het haar te stylen. In mijn vakgebied als schoonheidsspecialiste kom ik vaak in aanraking met make-up en heb regelmatig te maken met bruidsmake-up. Dit heb ik altijd zo leuk gevonden, dat ik in 2012 besloot om een opleiding te gaan volgens in visagie en haarstyling. Sindsdien werk ik als freelance visagist en haarstylist voor bruiden, fotoshoots en workshops.'

Suzanne

Visagist & Haarstylist

Regio Arnhem

Als jong meisje was ik al veel bezig met make-up en haar. In de make-up kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en energie kwijt. Het mooier maken maar ook transformeren van gezichten vind ik geweldig om te doen.
Naast de visagie en hairstylist ben ik ook grimeur. Hierin kan ik iemand volledig anders maken dan hij/zij eruit ziet.

Ik ben voornamelijk werkzaam als visagist en hairstylist bij fotoshoots voor fashion en beauty, fashion shows en bruids make-up.

Als perfectionist stop ik pas wanneer het gewenste en beste resultaat behaald is.

Lucienne

Visagist & Haarstylist

Regio Zuid-holland

Sinds 2000 is Lucienne als make-up artist en hairstylist werkzaam voor grote producties, als docente en examinator bij IMKO opleidingen, modeshows, merken en evenementen. Maar ook nog steeds voor bruiden.
Lucienne is gespecialiseerd in alle soorten make-up en hairstyling.

Angela

Haarstylist & Visagist

Regio Flevoland

Angela heeft al van jongs af aan een grote passie voor visagie. Na het volgen van een workshop wist ze het zeker, “ik wil hier graag verder mee!” Sinds 2013 is Angela aan de slag als volleerd visagiste en haarstyliste.

Het is mij missie om de mooiste versie van jou zelf te maken! Er is niets mooiers dan een stralende bruid!

Annalisa

Haarstylist & Visagist

Jouw trouwdag is een van de mooiste dagen in je leven. Juist dan wil je er fantastisch uitzien!
De uitdaging, creativiteit en enthousiasme om een bruid op de belangrijkste dag de mooiste vrouw te laten voelen geeft mij heel veel voldoening. Ik luister naar jouw wensen en samen kijken we naar de mogelijkheden om tot een gewenst resultaat te komen en jou op deze dag te laten stralen.

Michelle

Haarstyling & Visagie

Regio Utrecht

Michelle is gespecialiseerd in Bruidsstyling Haar en Visagie
Ze komt op locatie of aan huis door heel NL om je mooi te maken voor een van de mooiste dagen van je leven
'Als Bruid wil je niets anders zijn dan de allermooiste versie van jezelf'

Michelle is flexibel en maakt haar en make-up in vele stijlen of dit nou klassiek, boho of juist modern is
Het belangrijkste is dat het bij de bruid past en dat zij er door gaat stralen.

Aniek

Haarstylist & Visagist

Regio Rotterdam

Sylvia

Haarstylist & Visagist

Sylvia is al vanaf dat zij zich kan herinneren gefocust op haarstyling. Het was dan ook geen verrassing dat zij gekozen heeft voor het leukste vak van de wereld; het kappersvak.

'Al ruim 30 jaar weet ik mijn klanten te trakteren op mooi haar. Ik luisteren goed naar wat de wens van de klant is, dat vind ik een pre, op deze manier komen we tot een mooi eindresultaat.'

Sylvia is gespecialiseerd in Knippen, Haarstyling & Make-up

De Rollende kappers knipt en styled op locatie,
waar en wanneer het jou uitkomt.