Onze kapsters

Werkzaam in Amsterdam

Elleke

Kapster

Elleke is spontaan,vriendelijk en creatief. Zij wordt blij van dit vak, met haarstyling bezig zijn is echt haar passie. Al van jongs af aan wist zij wat ze wilde worden. Zij is dan dan ook al sinds 2004 werkzaam als kapster en zou niets anders willen.

‘Ik loop pas de deur uit als de klant 100% tevreden is met het eindresultaat.’

Kim

Kapster

Kim houdt van het persoonlijk contact met klanten. Dat ze steeds op een andere locatie kan knippen, maakt haar werk zo leuk! Zij wil iedere klant nóg mooier maken en zij is pas tevreden als haar klant dat ook is. Kim is eerlijk, betrouwbaar en ondernemend.

‘Ik luister naar de wensen van de klant, geef een passend advies en ik sta voor service en kwaliteit.’

Sakina

Kapster

Sakina is creatief, ondernemend, spontaan en laat de klanten op hun gemak voelen.

'Mijn grootste passie is het knippen van haar en alles wat daarbij hoort. Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden en die droom is uitgekomen. Ik heb in meerdere salons gewerkt met heel veel plezier en daardoor heel veel ervaring opgedaan.
Het belangrijkste in dit vak is dan ook goed luisteren naar de wensen van de klant, een passend advies geven om vervolgens de klant een beleving te kunnen geven, zodat zij 100% tevreden zijn.'

Onze haarstylisten & visagisten

Werkzaam in heel Nederland

Rebecca

Haarstylist & visagist

Regio Noord Holland

Rebecca is een enthousiaste en geduldige hairstylist en visagist, die het liefst de natuurlijke schoonheid van klanten benadrukt.
Zij houdt van de diversiteit wat dit werk te bieden heeft. Zoals het werken voor modeshows, fotoshoots en het mooi maken van bruidjes.

‘De verschillende opdrachten en het ontmoeten van nieuwe mensen is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.’

Pamela

Haarstylist & visagist

Regio Noord Holland

Pamela is enthousiast, reislustig en leergierig. Zij doet voornamelijk haarstyling en visagie voor fotoshoots, bruiden, reclamecampagnes en modeshows. Elke dag dat zij dit werk kan en mag doen is voor haar genieten.

‘Een bruid dat geluk uitstraalt als ze in de spiegel kijkt naar haar kapsel en make-up, daar doe ik het voor. Prachtig!’

Deborah

Haarstylist & visagist

Regio Flevoland

Deborah is creatief en heel nauwkeurig. Zij is sinds 2010 actief als make up artist & hairstylist en werkzaam o.a in de muziekindustrie, fashion, voor tv en bruiden. Deborah is goed in advies geven welk make-up het beste bij je past en vind het heerlijk dat zij haar creativiteit kwijt kan in haar werk.

‘Ik vind het bijzonder om klanten, zoals bruiden, voor speciale gelegenheden te laten ontspannen door ze mooi te maken.’

Gwen

Haarstylist & visagist

Regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel

Gwen Döring is een enthousiaste freelance professional in uiterlijke vormgeving en verzorging. Nu wil ze graag de mouwen wat verder opstropen om meer mensen die ene onvergetelijke look te bezorgen.

Bij het stylen zoek ik altijd de harmonie op tussen het innerlijke en het uiterlijke.Dat is pure schoonheid voor mij, het evenwicht. Het brengt mij daarom ook zo veel plezier en vreugde om dan iemand totaal te zien stralen! Elk persoon is uniek en elke wens is bijzonder. Het is prachtig om zulks werk te kunnen doen!''

Bianca

Haarstylist & visagist

Regio Utrecht

Bianca Oostveen is een vrolijke freelance visagist en hairstylist.

'Van jongs af aan vond ik het al erg leuk om vriendinnen of familie op te maken of het haar te stylen. In mijn vakgebied als schoonheidsspecialiste kom ik vaak in aanraking met make-up en heb regelmatig te maken met bruidsmake-up. Dit heb ik altijd zo leuk gevonden, dat ik in 2012 besloot om een opleiding te gaan volgens in visagie en haarstyling. Sindsdien werk ik als freelance visagist en haarstylist voor bruiden, fotoshoots en workshops.'

Suzanne

Visagist & Haarstylist

Regio Arnhem

Als jong meisje was ik al veel bezig met make-up en haar. In de make-up kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en energie kwijt. Het mooier maken maar ook transformeren van gezichten vind ik geweldig om te doen.
Naast de visagie en hairstylist ben ik ook grimeur. Hierin kan ik iemand volledig anders maken dan hij/zij eruit ziet.

Ik ben voornamelijk werkzaam als visagist en hairstylist bij fotoshoots voor fashion en beauty, fashion shows en bruids make-up.

Als perfectionist stop ik pas wanneer het gewenste en beste resultaat behaald is.

Kim van Dijk

Haarstylist & visagist

Regio Utrecht

'Ik zet alles in om jouw droomtrouwdag waar te maken, zodat jij straks met prachtige bruidsmake-up en een beeldschoon, verfijnd bruidskapsel 'ja' kunt zeggen tegen je geliefde. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door kleding, kleur en make-up. En daardoor iemand zelfverzekerd te laten voelen.
Ik vind het super bijzonder om mee te helpen aan een onvergetelijke bruiloft, door de bruid thuis of op locatie met bruidsmake-up op te maken. Het voelt zo intiem en ik kan echt iets voor iemand betekenen. Met mijn passie voor visagie en haarstyling accentueer ik je beste punten en laat ik je stralen.'

Lucienne

Visagist & Haarstylist

Regio Zuid-holland

Sinds 2000 is Lucienne als make-up artist en hairstylist werkzaam voor grote producties, als docente en examinator bij IMKO opleidingen, modeshows, merken en evenementen. Maar ook nog steeds voor bruiden.
Lucienne is gespecialiseerd in alle soorten make-up en hairstyling.

Dominique

Haarstylist & Visagist

Regio Flevoland

Dominique is vanaf 2005 al werkzaam als visagiste in de bruidsbranche. Met veel plezier helpt zij jou bij het verzorgen van passend haar en make-up. Tijdens de proefdag en de dag zelf komt ze bij jou thuis en tovert zij jou om tot een ware bruid. Met Dominique ben je verzekerend van professionele bruisstyling en gezelligheid.

Adriana

Hairstylist & Visagist

Regio
Zuid-Holland

Iemand helemaal blij maken met mooie make-up en haar is geweldig om te doen.
Wat ik belangrijk vind is om het mooiste bij iemand te accentueren.
Naast het mooier maken van bruiden ben ik tevens werkzaam voor verschillende
opdrachtgevers in de fashion en beauty branche.

De Rollende kappers knipt en styled op locatie,
waar en wanneer het jou uitkomt.