Onze kapsters

Werkzaam in Amsterdam

Kim

Kapster

Kim houdt van het persoonlijk contact met klanten. Dat ze steeds op een andere locatie kan knippen, maakt haar werk zo leuk! Zij wil iedere klant nóg mooier maken en zij is pas tevreden als haar klant dat ook is. Kim is eerlijk, betrouwbaar en ondernemend.

‘Ik luister naar de wensen van de klant, geef een passend advies en ik sta voor service en kwaliteit.’

Elleke

Kapster

Elleke is spontaan,vriendelijk en creatief. Zij wordt blij van dit vak, met haarstyling bezig zijn is echt haar passie. Al van jongs af aan wist zij wat ze wilde worden. Zij is dan dan ook al sinds 2004 werkzaam als kapster en zou niets anders willen.

‘Ik loop pas de deur uit als de klant 100% tevreden is met het eindresultaat.’

Denise

Kapster

Denise is spontaan, gezellig en erg goed in haar vak. Zij heeft het inzicht wat bij iemand past en is heel geduldig. Zij heeft de Kappersopleiding in 2009 met succes afgerond en is daarna in een salon gaan werken om ervaring op te doen.

‘Kinderen knippen vinden veel kapsters lastig, maar ik zie het juist als een leuke uitdaging.’

Carola

Kapster

Carola is zelfverzekerd, ondernemend en gedreven. Het liefst werkt zij bij bedrijven en voor evenementen, maar ook op het kinderdagverblijf en naschoolse opvang knipt zij regelmatig. Knippen en het contact met de klant vind ze het aller leukst.

‘Mijn passie is mijn werk ik hou er van om mensen mooi te maken.’

Onze haarstylisten & visagisten

Werkzaam in heel Nederland

Laura

Haarstylist & visagist

Laura is positief en actief. Zij doet zowel opdrachten voor films, televisie, fotoshoots en particuliere klanten. Laura is energiek en een doorzetter. Elke opdracht is weer nieuw en bijzonder. Ze geniet ontzettend van haar werk. Haar doel is om elke dag een beetje beter te worden in het vak.

‘Het mooiste dat je kan dragen is je lach. Met make-up maak ik mensen mooier, maar als je je vanbinnen goed voelt is die extra laag alleen bedoelt om dat gevoel te versterken.’

Rebecca

Haarstylist & visagist

Rebecca is een enthousiaste en geduldige hairstylist en visagist, die het liefst de natuurlijke schoonheid van klanten benadrukt.
Zij houdt van de diversiteit wat dit werk te bieden heeft. Zoals het werken voor modeshows, fotoshoots en het mooi maken van bruidjes.

‘De verschillende opdrachten en het ontmoeten van nieuwe mensen is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.’

Pamela

Haarstylist & visagist

Pamela is enthousiast, reislustig en leergierig. Zij doet voornamelijk haarstyling en visagie voor fotoshoots, bruiden, reclamecampagnes en modeshows. Elke dag dat zij dit werk kan en mag doen is voor haar genieten.

‘Een bruid dat geluk uitstraalt als ze in de spiegel kijkt naar haar kapsel en make-up, daar doe ik het voor. Prachtig!’

Deborah

Haarstylist & visagist

Deborah is creatief en heel nauwkeurig. Zij is sinds 2010 actief als make up artist & hairstylist en werkzaam o.a in de muziekindustrie, fashion, voor tv en bruiden. Deborah is goed in advies geven welk make-up het beste bij je past en vind het heerlijk dat zij haar creativiteit kwijt kan in haar werk.

‘Ik vind het bijzonder om klanten, zoals bruiden, voor speciale gelegenheden te laten ontspannen door ze mooi te maken.’

De Rollende kappers knipt en styled op locatie,
waar en wanneer het jou uitkomt.