Onze kapsters

Werkzaam in Amsterdam

Kim

Kapster en eigenaar

Kim Vermeulen is creatief en ondernemend. Zij heeft jarenlang zelf als kapster, haarstylist en visagist gewerkt op locatie en voor verschillende leuke opdrachten. Na 10 jaar vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en kwam op het idee om De Rollende Kappers op te zetten. Het leek haar heel tof om op deze manier nog meer mensen te kunnen helpen om professioneel aan huis of op het werk geknipt te kunnen worden.

‘Het is mijn streven om knippen aan huis of op het werk een fijne ervaring te laten zijn. Een goede service, kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.’

Ilva

Kapster Amsterdam

Kapster

Bianca

Kapster

Bianca is creatief, ondernemend en heeft een grote passie voor het kappersvak.

'Al jaren kom ik graag aan huis om een mooi kapsel aan te meten. Voor mij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel'

Onze haarstylisten & visagisten

Werkzaam in heel Nederland

Rebecca

Haarstylist & visagist

Regio Noord Holland

Rebecca is een enthousiaste en geduldige hairstylist en visagist, die het liefst de natuurlijke schoonheid van klanten benadrukt.
Zij houdt van de diversiteit wat dit werk te bieden heeft. Zoals het werken voor modeshows, fotoshoots en het mooi maken van bruidjes.

‘De verschillende opdrachten en het ontmoeten van nieuwe mensen is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.’

Gwen

Haarstylist & visagist

Regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel

Gwen Döring is een enthousiaste freelance professional in uiterlijke vormgeving en verzorging. Nu wil ze graag de mouwen wat verder opstropen om meer mensen die ene onvergetelijke look te bezorgen.

Bij het stylen zoek ik altijd de harmonie op tussen het innerlijke en het uiterlijke.Dat is pure schoonheid voor mij, het evenwicht. Het brengt mij daarom ook zo veel plezier en vreugde om dan iemand totaal te zien stralen! Elk persoon is uniek en elke wens is bijzonder. Het is prachtig om zulks werk te kunnen doen!''

Suzanne

Visagist & Haarstylist

Regio Arnhem

Als jong meisje was ik al veel bezig met make-up en haar. In de make-up kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en energie kwijt. Het mooier maken maar ook transformeren van gezichten vind ik geweldig om te doen.
Naast de visagie en hairstylist ben ik ook grimeur. Hierin kan ik iemand volledig anders maken dan hij/zij eruit ziet.

Ik ben voornamelijk werkzaam als visagist en hairstylist bij fotoshoots voor fashion en beauty, fashion shows en bruids make-up.

Als perfectionist stop ik pas wanneer het gewenste en beste resultaat behaald is.

Annalisa

Haarstylist & Visagist

Jouw trouwdag is een van de mooiste dagen in je leven. Juist dan wil je er fantastisch uitzien!
De uitdaging, creativiteit en enthousiasme om een bruid op de belangrijkste dag de mooiste vrouw te laten voelen geeft mij heel veel voldoening. Ik luister naar jouw wensen en samen kijken we naar de mogelijkheden om tot een gewenst resultaat te komen en jou op deze dag te laten stralen.

De Rollende kappers knipt en styled op locatie,
waar en wanneer het jou uitkomt.