Ons Team

 

De kapsters/haarstylisten en visagisten in ons team zijn sociaal, gediplomeerd, zeer professioneel en hebben minimaal 5 jaar salon ervaring opgedaan. Wij zijn altijd up to date wat betreft de laatste trend en kniptechnieken. Klik hier voor het maken van een afspraak.


Kapster-Visagist-Haarstylist
Mijn naam is Kim Vermeulen, eigenaar van De Rollende Kappers. Ik ben sinds 2001 actief in het kappersvak en in 2006 begonnen als kapster op locatie.
Kapster
Mijn naam is Kim Bouwman. Sinds 2006 ben ik werkzaam als kapster en heb ik mijn ervaring opgedaan in een aantal salons. Sinds 2017 werk ik voor De Rollende Kappers op locatie.
Kapster
Mijn naam is Denise. In 2009 heb ik de kappersopleiding succesvol afgerond, daarna heb ik mijn ervaring opgedaan in een salon. Sinds 2017 werk ik voor De Rollende Kappers.

                        

 Kapster Mijn naam is Elleke. Sinds 2004 ben ik werkzaam als kapster en heb ik mijn werkervaring opgedaan in een aantal salons. Knippen is mijn passie. Sinds 2017 werk ik voor De Rollende Kappers.
Haarstylist-Visagist
Mijn naam is Pamela. Al bijna 9 jaar zijn visagie en haarstyling mijn grote passie. Door de hoeveelheid verschillende opdrachten en samenwerkingen ben ik in het vak erg breed inzetbaar. Sinds 2017 werk ik voor De Rollende Kappers op locatie.
Haarstylist-Visagist
Mijn naam is Rebecca. Ik ben een gediplomeerde visagist en hairstyliste. Ik werk sinds 2011 als freelance en sinds 2017 werk ik samen met De Rollende Kappers.