Heb jij ook weinig tijd (over) en kom je maar niet toe aan die afspraak bij de kapper? Of lijkt het je gewoon fijn en luxe om aan huis geknipt te worden? Dan hebben wij goed nieuws: De Rollende Kappers is nieuw in Haarlem, en ze komen gewoon lekker naar jou! Thuis of op werk geknipt worden, zonder te wachten op je afspraak en wanneer je maar wilt. Natuurlijk door professionele en ervaren kappers. Ideaal. Collega’s, partner of kinderen? Die kunnen natuurlijk ook meegenomen worden. Is iedereen in één keer klaar.

Oprichtster Kim Vermeulen zat zelf al jaren in het kappersvak, en zo’n twee jaar geleden kwam ze op het idee om De Rollende Kappers op te starten. Kim wil het liefst zo veel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe frisse haircut op een laagdrempelige manier, maar in je eentje is dit natuurlijk lastig. Dús ging ze op zoek naar nog meer ondernemende kapsters die zich bij haar wilde aansluiten en samen begonnen ze De Rollende Kappers. Alle haarstylisten die inmiddels voor De Rollende Kappers werken zijn gediplomeerd, zeer professioneel én hebben veel ervaring.

Een goed idee van Kim, want het slaat aan. Kim: “We begonnen in Amsterdam, maar omdat de agenda steeds voller raakte en er al gauw steeds meer vraag vanuit andere steden kwam besloten we uit te breiden.” 
Na Amsterdam volgden Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en nu ook Haarlem.

Heb je kinderen die (nodig) geknipt moeten worden, en vind je het een onderneming om met ze naar de kapper te gaan? Dan zijn De Rollende Kappers ook ideaal. Stuk relaxter om de kapper aan huis te laten komen. “Als ouders met kleine kinderen kan het misschien lastig zijn om tijd vrij te maken om naar de kapper te gaan. Daarnaast vinden kinderen het doorgaans heel prettig om geknipt te worden in hun eigen vertrouwde omgeving”, aldus Kim. De Rollende Kappers zijn geduldig en hebben veel ervaring met het knippen van (kleine) kinderen.

Lees je dit en denk je nu: hé, ik kan ook wel weer eens een knipbeurt gebruiken of voor mijn kinderen, maar heb je weinig tijd? Dan is De Rollende Kappers écht iets voor jou! Kijk op www.derollendekappers.nl voor de prijslijsten of boek direct je eigen professionele kapster op locatie.

De Rollende Kappers
www.derollendekappers.nl
Facebook.com/DeRollendeKappers
Tel 06-41198077

DE ROLLENDE KAPPERS – AMSTERDAM

De rollende kappersAls ouders met kleine kinderen kan het misschien lastig zijn om tijd vrij te maken om naar de kapper te gaan. Daarnaast vinden kinderen het doorgaans heel prettig om geknipt te worden in hun eigen vertouwde omgeving. Maak daarom gebruik van een kinderkapper aan huis. De Rollende Kappers hebben veel ervaring met het knippen van (kleine) kinderen en zijn ook inzetbaar op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. De kinderkapper knipt in heel Amsterdam binnen de ring. (ook in Amsterdam Noord, IJburg en Zeeburgereiland)

Tarief:
Kinderen tot 10 jaar: €17,50

Locatie:

Komt aan huis

 


Toegegeven, kinderen en knippen vinden wij best een gedoetje. Tuurlijk, er zijn heus gezellige kinderkappers waar je spruit prima gekapt wordt terwijl je zelf een koffietje bestelt.

Maar alsnog hebben we op onze vrije dag vaak geen zin om de hele meute naar een salon te slepen. Zo’n onderneming. Kan die kapper niet naar ons toe komen? Mais oui, dat kan en wel in de vorm van de Rollende Kappers. Uitkomst!

ROLLENDE KAPPERS

De Rollende Kappers werken in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht. En sinds kort ook in Haarlem. Ze knippen aan huis, op het moment dat het jou uitkomt. Scheelt een hele toer én de kinders krijgen een nieuwe coupe aangemeten in een vertrouwde omgeving. Het is al namelijk spannend genoeg, een onbekende dame die zomaar de schaar in je manen zet. Dan is het toch fijner in je eigen kinderstoel en met je favoriete speelgoed binnen handbereik. Bovendien hebben de kappers van Rollende Kappers veel ervaring met het knippen van kids. Dat wil je, want niemand zit te wachten op een te korte pony omdat je peuter zat te wiebelen. Wij waren in ieder geval zeer tevree met de frisse koppies van ons kroost.

Een afspraak maak je hartstikke easy via de website. Voor je mini, maar trouwens ook net zo makkelijk voor jezelf. Go go go, voor happy new hair tijdens de komende borrels, dinertjes en brunches.

Waarom zouden vrouwen meer moeten betalen bij de kapper dan mannen? Klik op de onderstaande link en lees waarom De Rollende Kappers geen onderscheid maakt tussen mannen en vrouwen in de volkskrant.

    

https://www.volkskrant.nl/mensen/waarom-zouden-vrouwen-per-definitie-meer-moeten-betalen-bij-de-kapper~b69fbe4f/